Betalingsmethode

De betaling van Apuls24.nl is altijd 100% veilig en beschermd met een veilige SSL-verbinding aan zowel winkel en betaaloplossing.

Betaalmethoden
Op Apuls24.nl u kunt betalen met de volgende opties: iDeal, debetkaarten, betaling en de factuur via overschrijving.

iDeal
Dit is waarschijnlijk de veiligste manier om online te winkelen. iDeal heeft een uiterst veilig systeem waar u de betaling via uw eigen online bank te voltooien. iDeal is eenvoudig te gebruiken en is eigenlijk de primaire betaalmethode hier in Nederland.

Kredietkaart: Visa / Mastercard
Indien u wenst te betalen met een kredietkaart, zal dit veilig te doen, door middel van ePay A/S als tussenpersoon een 100% beveiligde verbinding.
Er is geen maximum bedrag voor betaling per creditcard en er zijn geen kosten verbonden.
Het bedrag zal niet worden afgetrokken van uw account wanneer de goederen worden verscheept vanuit ons magazijn. Dan kun je verwachten dat de goederen na 1-5 dagen te ontvangen.

Klarna
Klarna is een methode waarbij u betaalt per factuur. Je zult al het goede ontvangen voordat u betaalt voor het. Klarna de betaling selecteert u als u wenst om deze methode te gebruiken.

Factuur met overschrijving
Indien u wenst te betalen via overschrijving, is het natuurlijk mogelijk. Wij vragen u om contact met ons op info@apuls24.nl, dan zullen we de nodige details te regelen.

Dat is gunstig voor bedrijven die u een verwijderen we de Deense BTW van onze factuur. De Deense BTW is 25%, en het is derhalve een grote besparing met deze methode.

Deze optie om de Deense BTW te verwijderen geldt alleen voor bedrijven die gebruik maken betaling via overschrijving. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vragen
Als u vragen heeft over een betaling of iets anders hebt, u bent altijd van harte welkom om contact met ons op info@apuls24.nl. U kunt ook ons ​​contactformulier hier gebruiken.