Hack Squats

Deze oefening wordt uitgevoerd in een liggende hack squat machine. Deze oefening maximaliseert de training van de quadriceps (dijspier). Als u uw voeten dicht bij elkaar plaatst, worden ook de zitspieren aangetast. Als je je voeten meer uit elkaar zet, wordt de adductorgroep meer aangesproken. Om uw rug tegen letsel te beschermen, moet u uw buikspieren voorbelasten om uw bekken te stabiliseren.

Gids voor Hack Squats:

  1. Buig uw knieën en ga op uw rug in de machine liggen
  2. De schouders worden onder de schoudervullingen geschoven en de voeten worden met een kleine tussenafstand geplaatst
  3. Laat de handgrepen op de machine los, adem in en buig uw benen
  4. Keer terug naar het beginpunt en adem uit terwijl je de oefening afmaakt
  5. Herhaal deze oefening

Belangrijk bij hack squats: Een typische beginnersfout bij hack squats is dat de hielen in de voetplaat omhoog komen, simpelweg door een gebrek aan mobiliteit van de enkel, of omdat je je voeten te ver naar achteren op de plaat hebt geplaatst. Als je je hielen optilt bij hack squats, overbelast je je knieën. Dus zorg ervoor dat je voeten stevig op de voetplaat staan. Als u nog steeds merkt dat uw hielen van de voetplaat komen, moet u werken aan uw enkelmobiliteit of uw voeten verder naar voren op de plaat plaatsen.

feiten over hack squats: Liggende hack squats zijn een variatie op squattraining waarbij een machine wordt gebruikt en die de voorkeur kan hebben van beginners. Hack squats werken op het hele beenmusculatuur, maar richten zich vooral op de voorvoet en de quadriceps (dijspier).

Goede raad voor Hack Squats: Probeer ook gewone squats. Misschien is dat een betere oefening voor u.