Levering - Apuls24.nl

Levertijd

Je bestelling wordt onmiddellijk verzonden en komt dus al na 2-5 dagen aan. In bijzondere gevallen waar sprake is van een lange levertijd, geven we dit duidelijk aan bij het artikel en in de winkelwagen, zodat er geen twijfel bestaat.
Mocht er vertraging optreden, dan brengen wij je hiervan onmiddellijk op de hoogte.

De verzendkosten zijn afhankelijk van de bezorgmethode die je wil. Bezorging bij een afhaalpunt kost slechts 5,00 €.

 

Transportverantwoordelijke

We maken gebruik van GLS, Schenker, DSV of Postnord, afhankelijk van wat het beste bij je zending past. Je wordt nauwkeurig op de hoogte gebracht van welke transporteur je goederen levert en wanneer je goederen worden verzonden.

 

Retourneren van artikelen

Als je je bij Apuls bedenkt, zou het makkelijk moeten zijn om af te zien van je aankoop. Daarom geven we altijd 365 dagen retourrecht en gratis retourzending.

Je hoeft alleen maar een e-mail te schrijven naar info@apuls24.nl en laten weten dat je gebruik wilt maken van de gratis retour. Daarna helpt onze klantenservice je om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Denk eraan dat je het artikel in dezelfde staat moet retourneren als die waarin je het hebt ontvangen. Dat betekent ook dat de verpakking intact moet zijn en dat het artikel ongebruikt moet zijn.