Odin Basic Hex Gewichten 3kg

9.000000570000001   15.9999994
Op voorraad (levering 2-6 dagen)

Odin Basic Hex Dumbbells 3kg zijn een paar stabiele dumbbells van topkwaliteit die voor een verscheidenheid aan oefeningen kunnen worden gebruikt. De halters zijn gemaakt van sterk kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten, afhankelijk van uw behoeften.

De dumbbells hebben een vast gewicht, maar worden verkocht met verschillende ladingen. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om de belasting zowel te verhogen als te verlagen om precies aan uw behoeften te voldoen.

Alle halters hebben een duidelijke aanduiding van de belasting op het gewicht en de zeshoekige vorm van de halters voorkomt dat ze over de vloer wegrollen. Deze halters zijn ook gemakkelijk veilig op te bergen na gebruik.

De halters zijn voor iedereen gemakkelijk te gebruiken en hebben bovendien een aangenaam oppervlak voor meer comfort. Dit betekent dat u altijd een veilige en stevige greep op de halters hebt, ongeacht het type oefening. Met deze halters kunt u gemakkelijk en moeiteloos een groot aantal oefeningen uitvoeren en altijd het maximale uit uw workout halen.

Deze duurzame dumbbells van Odin zijn robuuste dumbbells die ongeacht ervaring kunnen worden gebruikt en u een veilige en comfortabele armtraining garanderen.

Deze prijs is voor 1 pc. Odin Basic Hex Dumbbells 3kg.

  • Brand
  • Vorm Zeshoekig
  • Verstelbaar Nee
  • Gewicht 3 kg
  • Buitenmateriaal Plastic