Odin S800 Spinningfiets

338.99999969   847.9999996600001
In voorraad verwacht:: 1. july 2024

Spinningfiets van Odin met veel instelmogelijkheden. Deze spinningfiets is gericht op een brede doelgroep en zal het in elk huis uitstekend doen als hometrainer. Als u op zoek bent naar een spinningfiets om de spinningles in uw huiskamer te brengen, dan hebt u het juiste model gevonden. Met een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg krijgt u een zeer stabiele spinningfiets die de fietsen die u misschien in de sportschool hebt geprobeerd, ruimschoots goedmaakt. Zelfs als u niet in de buurt van 150 kg komt, zult u toch baat hebben bij een spinningfiets met een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg. U zult hem stabieler vinden dan een fiets die maar 120 kg kan dragen. De Odin S800 Spinning Bike is een stabiele spinningfiets met dezelfde functionaliteit als spinningfietsen uit de sportschool. Dezelfde kwaliteit mag echter niet 100% gelijk worden verwacht, aangezien er nog steeds een groot prijsverschil is tot aan deze middenmoters.

Spinningfiets voor thuis:Als u tijd wilt besparen in het dagelijks leven, is deze Odin S800 Spinning Bike een uitstekende keuze voor uw thuistraining. Door een spinningfiets in uw woonkamer te brengen, hebt u nu de mogelijkheid om uw tijd efficiënter te besteden. U hoeft niet meer van en naar de sportschool te gaan en bespaart dus veel vervoerstijd, die u aan uw training kunt besteden.

Sommige mensen kiezen ervoor om thuis geen fitnessapparaat te hebben, omdat ze denken dat het te veel ruimte inneemt. Maar deze Odin S800 spinningfiets meet slechts 123 x 54 x 115 cm en wordt geleverd met transportwieltjes, zodat u hem gemakkelijk kunt verplaatsen voor en na uw training. U zult merken dat u deze spinningfiets gemakkelijk van kamer naar kamer kunt verplaatsen als u hem wilt inpakken of als u verschillende kamers hebt waar u wilt trainen.

Technisch over de Odin S800 Spinning Bike:Spinningfiets met een 22kg vliegwiel - waardoor je een comfortabele en natuurlijke draad krijgt. De weerstand werkt met traploze verstelling, vergelijkbaar met wat u kent van de spinningfietsen in de sportschool. Bovendien krijgt u een spinningfiets met riemaandrijving, wat ook bijdraagt aan de comfortabele draad. Een riemaandrijving is een techniek die bekend is van vele andere betrouwbare machines. Al deze mooie technologie is gecombineerd in één fitnessapparaat, dat een totaalgewicht heeft van 42 kg, wat helpt om aan te geven dat de kwaliteit in orde is.

Naast een goede technische spinningfiets krijg je ook een computer die je alles laat zien wat je moet weten. Veel spinningfietsen worden tegenwoordig geleverd zonder fietscomputer, maar deze Odin S800 Spinning Bike wordt geleverd met een slimme compacte computer die je op de hoogte houdt van tijd, afstand, snelheid, calorieën en hartslag. De polsslag is eenvoudig te meten door uw handen op de 2 handpulsmeters op het stuur te houden. Kort daarna verschijnt uw hartslag op het display. De hartslag is belangrijk bij het trainen op een spinningfiets, want het is goed om te trainen volgens hartslagdoelstellingen. Dit betekent dat je na het bereiken van een bepaalde hartslagslag tijdens je training. Probeer je hartslag meerdere keren tijdens je training omhoog te krijgen.

Daarnaast krijg je een mooie indicator van de tijd die je hebt getraind en hoe ver je hebt gefietst. De snelheid is ook heel goed om op te trainen, want na een tijdje trainen weet je waar je hartslag eindigt, bij de verschillende snelheden. Dit kan minder afleidend zijn om mee te trainen, omdat je je handen niet van het stuur hoeft te halen. Aan het eind krijg je je totale calorieverbruik voor je hele workout, zodat je je spinningfiets kunt verlaten met trots en een klein bewijs van je doorzettingsvermogen.

De beugel heeft een lengte van 20,5 cm en biedt een goede effectieve draadlengte.

Spinningfiets met veel instelmogelijkheden:Het allerbelangrijkste bij een spinningfiets zijn de instelmogelijkheden. We zijn allemaal verschillend en hebben daarom allemaal een individuele instelling van onze trainingsmachines nodig. Deze Odin S800 Spinning Bike geeft je alle mogelijkheden om je spinningfiets 100% op jou en je workout af te stellen. Allereerst heeft u de mogelijkheid om de zadelpen te verstellen: 9 stappen verticale verstelling van 80 - 100cm. Dit is een groot voordeel, want het hele gezin kan profiteren van deze trainingsmachine, waardoor het trainen een beetje leuker wordt.

Dan is het belangrijk dat de afstand van het zadel tot het stuur kan worden aangepast. Hier heeft u een goede traploze verstelling met fijne aanduidingen, die het mogelijk maken de vorige verstelling te onthouden. De zadelverstelling geeft u 6 indicaties voor de horizontale verstelling van 0 - 7 cm. Het zadel zelf heeft ook de mogelijkheid om de hoek naar uw wens aan te passen.

Het zadel zelf meet 15 cm in de breedte en 26 cm in de lengte. Het is een klassiek spinningfietszadel met een goed kussen dat niet te zacht is, maar ook niet te stevig. Bovendien is het zadel gemaakt met een gat in het midden, zodat u het middenstuk zo min mogelijk belast.

Daarnaast is het ook belangrijk dat het stuur verstelbaar is: het stuur van deze Odin S800 spinningfiets heeft een goede verticale verstelling van 6 stappen van 90 - 103 cm. Deze stapverdeling maakt het gemakkelijk om uw instellingen van de laatste training te onthouden als u met meerdere gebruikers op dezelfde spinningfiets traint. Daarnaast heb je ook een zeer goede horizontale verstelling van het stuur van 0 - 6,5cm. Het stuur zelf meet 49 cm in de breedte en 36 cm in de lengte. Het stuur biedt veel mogelijkheden voor verschillende handposities, wat echt goed is voor je spinning workout. U hebt veel mogelijkheden voor de handpositie, of u nu agressief rijdt of rechtop. Bovendien heb je ook heel goed contact met het stuur als je op de pedalen gaat staan.

Al met al heb je veel verstelmogelijkheden bij het zadel en het stuur. De afstand tussen zadel en stuur kan worden ingesteld van 68 - 81 cm, wat ruimte biedt voor lange en korte mensen op deze Odin S800 spinningfiets.

Praktische informatie over de Odin S800 Spinning Bike:Wanneer u uw nieuwe spinningfiets ontvangt, zit deze in een doos van 108 x 19,5 x 84cm en weegt de doos 47kg. Het is dus een goed idee om 2 te zijn bij het ontvangen en ophalen van deze spinningfiets. Anders kan het een zware taak worden voor één persoon alleen. Zodra u uw nieuwe Odin S800 spinningfiets in elkaar hebt gezet, hebt u een prima mogelijkheid om de spinningfiets van kamer naar kamer te verplaatsen, aangezien hij is gemaakt met 2 sterke transportwielen. Dit maakt het bezit van een spinningfiets gemakkelijk, want u kunt voor de tv gaan zitten als u wilt sporten, maar u kunt hem ook wegzetten als u gasten over de vloer hebt.

De Odin S800 Spinning Bike heeft een instap van 44 cm, waardoor hij gemakkelijk op en af te stappen is.

De pedalen die bij deze Odin S800 spinningfiets worden geleverd zijn geen klikpedalen, maar het is wel mogelijk klikpedalen aan te schaffen. De bijgeleverde pedalen hebben een handige verstelbare neus, waardoor het mogelijk is om de pedalen zo af te stellen dat ze goed aansluiten op de schoenen waarmee je traint.

Odin S800 Spinning Bike gegevens:

Schommelwiel: 22kg

Remmen

Gewicht: 42kg

Afmetingen van de spinningfiets in totaal: 123 x 54 x 115cm - 42kg

Computer: tijd, afstand, snelheid, calorieën, hartslag

Maximaal gebruikersgewicht: 150kg

Pakket: 108 x 19,5 x 84cm - 47kg

Vervoerwielen

Zadel: 15 x 26cm gemaakt met goede pads op het achterste deel van het zadel, en gat in het midden voor het middenstuk. Comfortabel ruiterzadel.

Verstelling zadelpen: 9 stappen verticale verstelling van 80 - 100cm

Verstelling van zadel: 6 stappen horizontale verstelling van 0 - 7cm

Lineaire stuurverstelling - 6 stappen verstelling van 90 - 103cm

Handmatige verstelling van het stuur van 0 - 6,5cm

Steer: 49cm breed met de mogelijkheid van vele handposities. Het stuur is 36cm lang.

Afstand tussen zadel en stuur (gemeten vanaf de achterkant van het zadel tot het eerste deel van het stuur) 68 - 81cm

Medium-lage instap van 44cm

Krukarm van 20,5cm

Zadel met gat

Pedalen: 10 x 7cm met verstelbare neuskap (SPD click pedalen zijn optioneel)

 • Brand
 • Bluetooth (Verbinding Van Tablet & Smartphone) Nee
 • Remsysteem Remblokjes
 • Computer data Ja
 • Afmetingen 123 x 54 x 115cm
 • Aandrijving Riemaandrijving
 • Vrijloop Nee
 • Instaphoogte Gemiddeld
 • Verstelling Van Weerstand Handmatig
 • Maximaal Gebruikersgewicht 150 kg
 • Weerstandsregeling Traploos
 • Hartslagmeter Handsensor
 • Vliegwiel 22 kg
 • Gewicht 47 kg
 • Vermogensfunctie Nee