Walking Pad Wandelband

678.0000005899999   1017.00000028
Product moet worden besteld

WalkingPad is voor iedereen die weet dat ze iets voor zichzelf moeten doen, ook al hebben ze er gewoon geen tijd voor of geen zin in. Slank, klein en opvouwbaar, de WalkingPad is gemakkelijk te verplaatsen naar de TV en dan terug te brengen naar de kast of onder de bank om op te bergen. Hoe ver kunt u gaan met het WalkingPad in uw werkdag?

WalkingPad ontwikkelt de spieren in het onderlichaam, stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling en het energieverbruik. Dagelijks wandelen op de Walking Pad houdt ook uw geest verfrist zodat u beter kunt presteren op het werk en uw werkefficiëntie verhoogt. Inclusief loopmat, met afstandsbediening om de functie en de snelheid van de mat gemakkelijk in te stellen. Bovendien kan het toestel worden bediend met een mobiele telefoon (Anroid/iOS). Door de console verstrekte informatie: tijd, snelheid, afstand, calorieverbruik en stappen. WalkingPad is compact en lichtgewicht, zodat het gemakkelijk in de werkplek past.

De deken kan in tweeën worden gevouwen zodat hij gemakkelijker kan worden opgeborgen en vervoerd.

Product info:

-Ladingen tot 100 kg

- Het toestel zelf weegt slechts 28 kg, waardoor het een lichtgewicht is onder andere fitnesstrainers

- Afstandsbediening en mobiele toepassing

- Minimale loopsnelheid 0,5 km/u en maximaal 6 km/u

-Kinderveiligheid

-Bescherming tegen oververhitting

Productstructuur

WalkingPad draait om eenvoud, zonder ingewikkeld dashboard, zonder hendels. Het geheel is in wezen gebaseerd op een kwaliteitsontwerp van een in een aluminium frame geplaatste loopband. IML-coating wordt gebruikt om een metalen frontpaneel te vormen. Een LED display voor basisinformatie bevindt zich ook op dit oppervlak.

Materialen

De aluminiumlegering is uiterst duurzaam, maar ook ongelooflijk licht. Dit en de mogelijkheid om de band met enkele bewegingen in te klappen tot een compacte eenheid maakt het mogelijk de eenheid gemakkelijk te hanteren. De kleine wieltjes in het frontpaneel kunnen ook worden gebruikt om het toestel te verplaatsen. Dankzij de compacte afmetingen van het product (0,5 m2) is opbergen een fluitje van een cent. Dus na de training, schuif je het apparaat gewoon onder het bed of de bank.

Afstandsbediening

Hoe bedien je WalkingPad zonder een klassiek paneel? Eenvoudig

2 snelheidsinstellingen

Er zijn 2 trainingsmodi, de eerste omvat handmatige snelheidsregeling via de afstandsbediening. De meer geavanceerde modus is de gepatenteerde adaptieve snelheidsregeling, die de snelheid automatisch aanpast aan uw tempo.

Het pakket omvat

-Wandelpad

- Afstandsbediening

-Lader en kabel

-Sleutel

 • Brand
 • Computer data Ja
 • Afmetingen L 143.2 x W 5.7 x H 129 cm
 • Afmetingen - Dichtgeklapt 143,2 x 5,7 x 64,5 cm
 • Opvouwbaar Ja
 • Snelheid 0,5 - 6 km/t
 • Loopvlak, Breedte 41,5 cm
 • Loopvlak, Lengte 120 cm
 • Maximaal Gebruikersgewicht 110 kg
 • Motortype DC
 • Streepjescode 6430062513615
 • Gewicht 28 kg