Knapperige rijst snacks

Voorbereiding: 10 min. | Voorbereiding: 0 min. | Totaal: 10 min.

Dit is een twist op de klassieke rice krispies, een put-down van ongezonde marshmallows en een gebruik van vezelrijke havermout in combinatie met rijstgranen.

U kunt elke smaak proteïnepoeder gebruiken voor dit recept.

Ingrediënten

  • 2 eetlepels boter
  • 78 ml rauwe honing
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 lepel Whey 100 proteïnepoeder vanille (of een andere smaak naar keuze)
  • 25 ml Rijst Krispies
  • 118 ml havermout
  • 59 ml amandelboter
  • Muffinvorm (anti-aanbak)

Proces

  1. Zet de muffinvormpjes klaar
  2. Op laag vuur in een steelpan de honing, amandelboter en vanille-extract door elkaar roeren.
  3. Haal het van het vuur en roer dan het proteïnepoeder, de havermout en de rice krispies erdoor.
  4. Doe het mengsel in de vormpjes en laat het afkoelen of zet het 20 minuten in de koelkast.

Voedingswaarde

| 153 calorieën per portie |

Dosering: 1 portie

Vet 7g - waarvan verzadigd vet 2g Koolhydraten 18g Suiker 11g Eiwit 5g