MD Clock Gone Bad gids

Hieronder vindt u instructies over hoe u onze Crossfit Timer MD Clock Gone Bad kunt gebruiken. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemeen
Wanneer de timer voor het eerst wordt ingeschakeld, worden de tijd en datum weergegeven. Deze kunnen worden aangepast zoals hieronder beschreven.

Elk programma (d.w.z. count up, count down, Fight Gone Bad en Tabata), begint met 10 seconden count down. De timer zal tijdens het aftellen een geluid laten horen op de seconden 3, 2, 1 en 0. Als het programma klaar is, klinkt de timer twee keer om aan te geven dat het klaar is.

Gebruik van de afstandsbediening
1. Instellen van de kloktijd: Druk op "TIME" om uren en minuten weer te geven. Om de tijd in te stellen, druk op "SET" en de cijfers op het display gaan knipperen en kunnen nu worden ingesteld. Voer de getallen 1,5,3,0 in voor de tijd 15:30. Druk op de "1*"-toets om het 12-uurs formaat te gebruiken of druk op de "2*"-toets om het 24-uurs formaat te gebruiken.

2. Knop "A": Start Fight Gone Bad programma. Na het aftellen van 10 seconden klinkt de timer elke minuut één keer, gedurende vijf minuten, en vervolgens twee keer om een pauze van één minuut in te lassen. De ronde wordt twee keer herhaald.

3. Knop "B": Start het Tabata programma. Na het aftellen van 10 seconden klinkt de timer bij het starten en tweemaal bij het pauzeren.

4. De rode knop: De timer gaat uit. De instelling van datum en tijd blijft behouden, maar het scherm toont geen cijfers. 

5. "Wissen"-toets: Wist het huidige programma van de timer, zodat u een nieuw programma kunt starten.

6. "Tijd"-toets: Displays the time of day.

7. "V" knop: Pauser timer.

8. " ˄ " toets: Start een gepauzeerd programma.

Verwijdering
1. Druk op de "Mode" knop. De laatst ingestelde tijd wordt weergegeven.

2. Om een nieuwe eindtijd in te stellen, drukt u op de toets "Instellen" en voert u de tijdsduur in.

3. Druk op de "▲"-toets om het programma te starten.

Hiermee kunt u een maximumtijd voor de training instellen, waarop de timer afgaat en stopt. De timer telt af vanaf 10 seconden en start het programma.

Tel af
1. Druk op de "Mode" toets. De laatst ingestelde tijd wordt weergegeven.

2. Om een nieuwe eindtijd in te stellen, drukt u op de toets "Instellen" en voert u de tijdsduur in.

3. Druk op de "▼" toets om het programma te starten.