Dit is het recept voor de beste gezonde en vegetarische quesadillas voor lunch, diner of voorgerecht.
Quesadillas gevuld met zwarte bonen, zoete aardappelen, avocado en kaas - en we zijn er vrij zeker van dat u het vlees niet zult missen.
Dus als je iets gezonds, lekkers wilt maken dat maar 30 minuten duurt, dan zijn dit de quesadillas.
Dit recept is ook perfect om op een smakelijke manier wat groenten binnen te smokkelen. Ze zijn perfect voor zowel kinderen als volwassenen.
Vegetarische quesadillas
Ingrediënten
Proces
Gevuld:
Het vormen van de quesadillas:
Bereiding van quesadillas:
Voila! Hier is een heerlijk en gemakkelijk diner.
Wij raden niet aan om ze in te vriezen als ze eenmaal gekookt en in elkaar gezet zijn, omdat de avocado dan vreemd wordt en de textuur slecht. U kunt de vulling ook invriezen en opnieuw opwarmen als u er klaar voor bent. Dit vermindert de voorbereiding en u kunt een grote pot vulling maken om te bewaren voor een andere keer. De vulling is in de vriezer 1 maand houdbaar.
Je bepaalt zelf wat voor vulling je wilt, en als je geen fan bent van zwarte bonen, kun je ook andere bonen gebruiken, of bonen helemaal weglaten. Je kunt ook proberen er broccoli en andere groenten in te doen. De enige limiet is je verbeelding.
Als u geen vegetariër bent, kunt u vlees toevoegen. U kunt bijvoorbeeld rundergehakt of kip toevoegen.
Als u dit recept veganistisch wilt maken, kunt u veganistische kaas en alternatieven voor boter gebruiken. Je kunt de kaas ook weglaten.